Brunstorf Golfbaan
Brunstorf Golfbaan
Brunstorf Golfbaan
Brunstorf Golfbaan
Ingang Hotel

Onze partner

Een charmant familiehotel dat gelegen is aan de rand van Hamburg, Duitsland. Het hotel wordt beheerd door een familie die trots is op hun gastvrijheid en hun oog voor detail. Gasten worden verwelkomd in een gezellige en gastvrije sfeer en het personeel doet er alles aan om ervoor te zorgen dat gasten een aangenaam verblijf hebben. Het hotel ligt op een gunstige locatie en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Gasten kunnen in slechts 25 minuten met het openbaar vervoer naar het beursterrein en het centrum van de stad reizen. Dit maakt het hotel een ideale uitvalsbasis voor zowel zakenreizigers als toeristen die Hamburg willen verkennen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Receptie
Parkeren
Familiekamers
Huisdieren toegestaan
Fietsverhuur

Comfortabele Hotelkamers

Deze locatie beschikt over een breed scala aan comfortabele kamers, waaronder 5 eenpersoonskamers, 14 tweepersoonskamers en 1 appartement. Alle kamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van moderne faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Elke kamer is uitgerust met een telefoon, flatscreen tv, minibar en gratis wifi om ervoor te zorgen dat u altijd verbonden bent met de buitenwereld. De badkamers zijn voorzien van een douche, toilet, haardroger en verzorgingsproducten om u een comfortabel verblijf te bieden.

De bedden zijn uitgerust met hoogwaardige matrassen en knusse dekbedden, zodat u slaapt als in de zevende hemel. Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van een rustige en ontspannen nachtrust, zodat u de volgende dag gegarandeerd goed uitgerust bent voor de volgende dag.

Ontbijten in het lichte restaurant

Begin uw dag met een heerlijk ontbijtbuffet in het lichte restaurant. Wij verwennen u met regionale specialiteiten, eiergerechten, kaas, vleeswaren, gerookte vis, delicatessensalades en een selectie van zuivelproducten, muesli, fruit en zelfgemaakte jam. Exquise biologische thee van de variëteit "Schlürf" en geurige koffie zijn inbegrepen, evenals sappen en mineraalwater.

Ontdek de omgeving

De omgeving van deze locatie in Duitsland is gunstig gelegen nabij verschillende snelwegen, waaronder de A 24, A1 en A 25. Hierdoor is het hotel gemakkelijk bereikbaar met de auto en ideaal voor gasten die vanuit verschillende richtingen komen. Daarnaast is het centrum van Hamburg ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of de auto, slechts 25 minuten van het hotel.

Gezins uitje maakt gebruik van cookies
Gezins uitje is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Gezins uitje