Hotel
Hallenberg
Knusse hotel kamer
Restaurant
Uitzicht

Onze partner

Hartlijk welkom in ons Landgasthofin Hallenberg-Hesborn, de zuidelijkste en meest zonnige stad in het Sauerland.Ons rustige en gezellige dorp Hesborn hoort bij de gemeente Hallenberg met haar vele traditonele vakwerkhuizen. Hallenberg ligt in de buurt van Winterberg en Willingen in het Rothaar gebergte in de buurt van de Kahle Asten.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Sauna
Restaurant
Parkeren
Fietsenstalling
Huisdieren toegestaan
Oplaadpunt

Lekker slapen

Kom gezellig overnachting in ons pension op een knusse hotelkamer.Alle kamers beschikken over een zithoek, een badkamer met douche en toilet, radio, satelliet-tv/.W-LAN / WiFi kunt u gratis ontvangen in alle openbare ruimtes.

Enkele van onze kamers kunnen worden gebruikt als een familiekamer voor 3 of 4 personen.

Restaurant

Na een dagje in de frisse buitenlucht ben je van harte welkom om weer aan te streken in ons restaurant. Onze gezellige “Gaststube” serveert een landelijke specialiteit, of een menu voor fijnproevers en natuurlijk voor een vers getapt glas bier. Geniet van de gemoedelijkheid van onze regio.Laat uw vakantiedag vol belevenissen ´s avonds nog eens de revue passeren bij de openhaard met een glas wijn of bier.

Uitjes

Het Sauerland biedt zijn gasten een breed scala aan cultuurhistorische bezienswaardigheden. Zo heeft u de keuze uit 27 uitzichtstorens, 4 mijnen, 17 stuwdammen, 70 monumenten, 11 brouwerijen en branderijen en nog veel meer. Ons hotel is een ideaal uitgangspunt om het Sauerland, het Waldeckerland en het Siegerland te beleven. Ontdek het gebied bij het wandelen door het Rothaar gebergte, of wanneer u de Sauerlandse Höhenflug volgt, of bij het skiën in Wintersportarena Sauerland. Op 2 wielen kunt u ook uw hart ophalen wanneer u met de motor de ontelbare bochten trotseert, of wanneer u met de fiets door het prachtige landschap met bossen en weiden gaat.

Gezins uitje maakt gebruik van cookies
Gezins uitje is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Gezins uitje