Familieuitje Djembe
Familieuitje Djembe
Familieuitje Djembe
Familieuitje Djembe

Muzikaal uitje in Breda - Djembe of Percussie

Familie betekent gezelligheid! Onder het genot van een hapje en een drankje zorgt u samen met uw familie voor de muzikale noot. Jong en oud werken samen naar een muziekstuk met een verrassend begin en een knallend einde! Voor een muzikaal familieuitje in Breda is dit een geslaagd uitstapje.

Dit muzikale familieuitje in Breda is inclusief:

  • Workshop djembe of percussie

Prijs Djembé workshop: € 27,50 per persoon
Prijs Percussie workshop: € 25,00 per persoon

Deelname al mogelijk vanaf 5 jaar.

Vanaf minimaal 15 personen te boeken.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Parkeren

Uitje in Breda

Djembé
Een djembé uitermate geschikt voor een teambuilding. Voor iedereen geschikt. 

Percussie
aast de djembé gebruik gemaakt van meerdere instrumenten zoals, shakers, claves, guiro's en handtrommeltjes. Deze workshops zijn vooral aan te raden bij grotere groepen vanaf 20 personen omdat er dan een mooie harmonie wordt opgezet met meerdere instrumenten. 

Djembe spelen is een leuke uitdaging en een prachtige ervaring!

De djembé kan zittend en staand worden bespeeld. Als de speler zit, dan houdt hij/zij de djembé tussen de benen; de onderkant staat op de grond. De djembé wordt dan iets naar voren gekanteld en met de knieën vastgehouden. Hierdoor is de onderkant van de trommel open waardoor het geluid kan vrijkomen. Wordt de djembé staand bespeeld, dan hangt de djembé aan een koord die over de schouder van de speler rust. Soms wordt de djembé ook bespeeld terwijl deze op een speciale standaard is bevestigd.

De speler kan verschillende klankkleuren bereiken door beide handen te gebruiken en zowel met de vingers als met de vlakke hand te spelen.

Het is voor de groep een uitdaging diverse ritmes samen te spelen. Concentreer jij je op je eigen ritme of gebruik je juist het andere ritme van je medespeler om steun te vinden? Een leuke uitdaging en een prachtige ervaring!

Percussie

Naast de djembé gebruiken we meerdere instrumenten zoals, shakers, claves, guiro's en handtrommeltjes. Deze workshops zijn vooral aan te raden bij grotere groepen vanaf 20 personen omdat er dan een mooie harmonie wordt opgezet met meerdere instrumenten. Een gedeelte van de deelnemers krijgt de beschikking over een djembé. Natuurlijk kunnen de deelnemers tijdens de workshop wisselen van instrument.

Locatie

Onze vaste locaties zijn gevestigd in de binnenstad als in de bosrijke omgeving van Breda. Bij een aantal van deze locaties is een speeltuin aanwezig en kunt u genieten van een mooie boswandeling.Ook is het mogelijk om dit arrangement in andere plaatsen in Nederland te boeken. U kunt hierbij denken aan:

  • Haarlem
  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Rotterdam
  • Delft
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Amersfoort
  • Den Bosch

Uitbreidingsmogelijkheden

Reiskosten: buiten Breda wordt er € 0,25 per km in rekening gebracht (ex btw).

De prijs van dit muzikale familieuitje in Breda is geldig tot en met 31 december 2024.

E. Snoek
8
21 augustus 2012
is erg leuk om te doen, alleen de locatie viel wat tegen, voor de rest was het fantastisch

Onze partner

Djembé en Percussie

Dit bedrijf helpt u aan een fantastische slagwerk workshop en een blijvende muzikale herinnering. Wij zijn zowel gespecialiseerd in kleine als in grote groepen.Bedrijfsfeesten,personeels bijeenkomsten, vergaderingen, familiefeest, vrijgezellen of gewoon voor vrienden en bekenden.

Faciliteiten

Wij maken in Breda en omgeving gebruik van vaste locaties die zeer geschikt zijn voor arrangementen.Wij zijn mobiel en komen als u dat wil naar iedere gewenste locatie.

Ligging

Onze locaties bevinden zich in de binnenstad van Breda maar ook in de directe bosrijke omgeving.

Omgeving

De binnenstad van Breda is verkozen tot de gezelligste van Nederland. De Bosrijke omgeving van Breda zuid is gelegen aan het Ginneken dat geld als een sfeervol uitgaansgebied in Breda.

Omgeving

Noord-Brabant

Weekendje weg en Proef de Brabantse gezelligheid met ons uitgebreide aanbod.

Breda

Breda is een stad in de provincie Noord-Brabant. De stad heeft een prachtig historisch stadscentrum met pittoreske straten, historische gebouwen en kerken. De Grote Markt is het bruisende hart van de stad. Het imposante Kasteel van Breda is een van de belangrijkste bezienswaardigheden. Breda staat bekend om zijn gastvrije sfeer. De vele cafés, restaurants en terrassen bieden gelegenheid om te genieten van de Brabantse gezelligheid. Voor liefhebbers van kunst en cultuur biedt het Chassé Theater een gevarieerd programma met theater, film en muziekvoorstellingen.

Gezins uitje maakt gebruik van cookies
Gezins uitje is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Gezins uitje