Valkenburg

In het hartje van Valkenburg aan de Geul vindt u het gezellige familiehotel waar u zich meteen thuis voelt. Mooi gelegen in het toeristenplaatsje Valkenburg van waar uit u leuke uitstapjes kunt plannen. Zo hebben we dit relaxte Wellness Weekend met een heerlijk dagje ontspannen bij Thermae 2000 in warme baden, sauna's en relaxruimtes.

VANAF € 139,- INFORMATIE

Niet al die drukte in het weekend maar lekker een paar dagen relaxen. Laat u lekker verwennen in Valkenburg. Als oudste toeristenplaats van Nederland is Valkenburg de plaats bij uitstek om heerlijk te vertoeven.

VANAF € 199,- INFORMATIE

Ontdek Valkenburg tijdens dit complete groepsuitje. Met dit meerdaagse arrangement leert u op een leuke afwisselende manier Valkenburg kennen. U kunt zelf een keuze maken tussen de diverse activiteiten en het weekend geheel naar uw wensen invullen.

VANAF € 199,- INFORMATIE

Een fietstocht van 8 à 10 kilometer voert u door het immense gangenstelsel van de mysterieuze Sibbergroeve, het grootste ondergrondse gangenstelsel van Europa. Onder leiding van een ervaren gids gaat u naar bijzondere plekken, 40 meter onder de grond.

VANAF € 40,- INFORMATIE