home | dagje weg | sitemap | info
De TV Kantine - Een dagje samen op de Set
De TV Kantine

Een Ludiek arrangement waarin u zich voor één dag een Filmster op de set waant. Samen met uw vrienden, familieleden of collega's scripts lezen, rollen verdelen, spelen en filmen. En uit eindelijk met zijn allen lachen, gieren, brullen om jullie eigen film resultaten! Een gezellig actief arrangement waaraan iedereen kan deelnemen en iedereen zijn eigen rol vervult. Even voelen hoe het is om Filmster, regisseur of cameraman te zijn. Een arrangement om echt even samen met iets gemeenschappelijks bezig te zijn in een ongedwongen gezellige sfeer.

Wie zijn wij?

Toon Vertier, dé onderneming voor uw familiedag, personeelsfeest, vrijgezellendag of vriendenuitje! Wij verzorgen uw dag op maat. Afhankelijk van de leeftijdscategorie van de deelnemers en de doelstelling van uw dagje uit komen wij met een gepast voorstel. Of het nu gaat om een familiedag, een teambuildingsdag of een middag plezier iedereen geniet van de ontspanning na een dagje Toon Vertier.

Het Programma

14.00 uur WelkomIn de openluchtstudio van Toon Vertier wordt uw gezelschap welkom geheten onder het genot van een gratis kopje koffie, bier of fris. De regisseur van deze filmdag vertelt u over dit filmprogramma.

14.30 uur InstructieU gaat gebruik maken van een aantal attributen, waaronder kleding, videocamera, tekstborden etc. Camera klaar! Geluid klaar! ACTIE! Beroemde woorden die zeker in dit arrangement niet mogen ontbreken. De deelnemers ontvangen een aantal scripts die door de dag heen verfilmd zullen gaan worden. Toon Vertier biedt u een geweldig middagprogramma vol humor, creativiteit en teamspirit.

15.00 uur Ssst. Opname Take 1, Take 2!In teams gaan uw gasten, aan de hand van een route, op pad door het centrum van Best. Met behulp van de draaiboeken van o.a. soaps, actuele thema’s, thrillers, westerns en gedeeltelijk voorgeschreven teksten gaat u bijzonder leuke filmopnamen maken. Hiervoor krijgt u een filmcamera, aankleding en rekwisieten mee. Deze middag zorgt ú voor de figuranten, regisseurs, geluid- en cameramensen. Eenieder in het gezelschap speelt de hoofdrol en zal bij de première verschijnen op het witte doek.

16.15 uur PauzeVoor de crew wordt er tijdens de filmopnamen een pauze ingelast, inclusief consumptie (indien gereserveerd), op een zonnig gelegen terras. Hier verschijnen ook de andere teams zodat er al diverse acts kunnen worden besproken.

18.30 uur PremièreAan het einde van de opnamen is er gelegenheid om uw eigen productie te tonen tijdens een eventuele culinaire afsluiting. Het winnende team wordt gefeliciteerd met een Oscar.

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  • Welkomstwoord met professionele instructie
  • Gebruik filmcamera
  • Benodigde rekwisieten
  • Gratis welkomstdrankje
  • Dvd met eigen filmopnames
Prijzen:
Voor kinderen van 5 t/m 11 jaar is de prijs € 16,50 p.p.
Voor volwassenen is de prijs: € 28,50 p.p.
Vanaf minimaal 10 personen.

Programma kan eventueel ook starten op andere tijden. Na afloop van deze geweldige dag is het mogelijk af te sluiten met een heerlijk buffet, barbecue, diner of mega wok vanaf € 20,90.
  • U kunt ook kiezen voor één van onze andere activiteiten, o.a.: Nostalgische Solextour, Sport- en spel activiteiten, Wie is de Mol?, Avontuurlijke tocht, Dagje Tukkend toeren en vele anderen.
  • Denk ook eens aan onze spetterende feestavonden, t.w.: ’60’s and ’70’s Party, Hollandse feestavond, The voice of Holland, Casinoavond of Ik Hou van Holland.

De prijzen van dit arrangement zijn geldig tot en met 31 december 2014.

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

0800-5405405
Persoonlijk advies?
telefonisch reserveren telefonisch reserveren? |0800-5405405 | ma-do 9.00/22.00 | vr 9.00/17.30 | za-zo 10.00/14.00